Produžen rok konkursa za Virtus nagradu

Bez autora
Nov 05 2012

Konkurs za Virtus nagradu za korporativnu filantropiju, raspisan 4. oktobra, biće produžen do 7. novembra 2012. godine do 17 časova.Balkanski fond za lokalne inicijative, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC) i Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republiike Srbije (SIPRU), dodeljuje Virtus nagradu šesti put za redom.

Produžen rok konkursa za Virtus nagraduKonkurs za Virtus nagradu za korporativnu filantropiju, raspisan 4. oktobra, biće produžen do 7. novembra 2012. godine do 17 časova.

Balkanski fond za lokalne inicijative, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC) i Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republiike Srbije (SIPRU), dodeljuje Virtus nagradu šesti put za redom.

Konkurs je otvoren za sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, korporativne fondove i fondacije, sa izuzetkom neprofitnih organizacija, javnih ustanova i organa uprave.

Virtus nagrada za 2012. godinu biće dodeljena u četiri glavne kategorije:

  • Glavna nagrada za doprinos na nacionalnom nivou;
  • Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje;
  • Nagrada za malo i srednje preduzeće;
  • Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora.

Pored ovih nagrada, biće dodeljena i četiri posebna priznanja:

  • Nagrada za podršku najinovativnijem projektu godine;
  • Nagrada za doprinos socijalnom uključivanju, koja se ove godine dodeljuje po prvi put, u partnerstvu sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije (SIPRU);
  • Nagrada za volontiranje;
  • Specijalna nagrada za medijski doprinos.

Virtus je prva nagrada ove vrste u Srbiji, koja se dodeljuje od 2007. godine. Namenjena je kompanijama i preduzećima koja su tokom 2011/12. godine na najdelotvorniji način doprinela opštem dobru pružajući materijalnu ili drugu vrstu podrške neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva.

Više možete pročitati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik